VACATURES

Druk, drukker, drukst. We kunnen als de wiedeweerga nieuwe collega’s gebruiken in ons team. Talentvol, harde werkers, flexibele mensen, die zoeken we. Ben jij dat? Kijk dan of een van onderstaande vacatures bij je past.


FRONT END DEVELOPER

HTML, CSS, Javascript (JQuery) als je broekzak, en PHP en MySQL zijn een pré. Dat zoeken we in onze nieuwe front end developer. Een talentvolle starter, een iets meer ervaren medior: je bent van harte welkom. In een dynamisch team, waar je zowel „soortgenoten” als mensen uit andere disciplines treft, werk je aan marketingactivaties. Groot en klein, dus aan afwisseling geen gebrek. Van actiewebsites tot loyality-tools, van Apps tot spaarsystemen. Wil je je werk overal in Nederland tegenkomen? En helpen om meer dan 10 miljoen mensen in beweging te brengen? Reageer dan en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!


SOCIAL MEDIA MANAGER

Je geeft leiding aan een klein en creatief team. Je stimuleert, creëert en plant. Je houdt overzicht over 15+ accounts, alle (internationale) kanalen en zorgt voor aansluiting op en versterking van de activatiecampagnes. Je hebt relevante ervaring, bent een bouwer, ondernemend en een teamplayer.


SOCIAL MEDIA REDACTEUR

Vast, flexibel, ft, pt, zzp, we kunnen op talloze manieren met je samenwerken. Tenminste, als jij ons team komt versterken als social media redacteur. Je bent creatief, zeer productief, denkt in beeld en toch heb je een hele vlotte en puntige pen. Relevante ervaring, dat heb je uiteraard aantoonbaar. Ben jij dit? Kom dan op de mooiste merken werken bij een van de grootste activatiemarketing-bureaus. Stuur snel een mail naar marieke@activatiemarketing.nl.


ONLINE PROJECTMANAGER

Ben je al eens betrokken geweest bij de productie van een App? Een mobile first actiewebsite? Een responsive blog? Of ben je juist helemaal thuis in de wereld van social media? Facebook, Instagram, maar ook SnapChat? Ken je de do’s en dont’s van email-marketing? Heeft Google Analytics weinig geheimen voor je? Ervaring met remarketing? Kun je enkele van deze vragen met „ja" beantwoorden? Vertel ons dan waar je deze ervaring hebt opgedaan en kom solliciteren als online projectmanager. Dan ben je er straks mede voor verantwoordelijk dat we met elkaar ruim 10 miljoen mensen per jaar activeren. Voor de mooiste merken van Nederland én over de grens.


AGENTS TELEFONISCHE HELPDESK

Dit is de ideale bijbaan voor Haarlemse studenten of andere jonge mensen die parttime beschikbaar zijn. Onze telefonische helpdesk staat consumenten met vragen met raad en daad terzijde. Jaarlijks brengen we met meer dan 50 marketing-acties ruim 10 miljoen Nederlanders in beweging. Een Dagje Uit, een vakantie, gratis uit eten, gratis op vakantie, onze activaties kom je overal tegen. Consumenten met vragen staan we te woord in ons branded callcenter. Je bent rustig, geduldig en komt toch snel en efficiënt terzake. Dienstverlenend en oplossingsgericht. Herken je jezelf daarin en wil je tijdens kantooruren een of meerdere dagdelen werken? Neem dan contact met ons op.


ACTIEMARKETEER

Hoe cool is dat? Je loopt in de supermarkt en een spectaculaire promotie staat vol in het licht. Je ziet de mensen om je heen reageren. Ben je dol op A-merken en wil je voor hen het verschil maken op de winkelvloer? Bij het werven van klanten? Het behouden van de klanten? Kom dan aan boord, we kunnen je goed gebruiken. Tenminste, als je na je HAVO of VWO minimaal een HBO-opleiding hebt gedaan, een flexibele teamplayer bent en makkelijk mensen voor je wint. Uiteraard moet je zowel praktisch als pragmatisch zijn, je krijgt echt „iets uit je handen”, kunt goed plannen en houdt overzicht. Je snapt wat klanten bedoelen en weet intern en extern duidelijk te maken wat er moet gebeuren om campagnes te realiseren. Zakelijk en accuraat is een vereiste, werkervaring een pré.


SR. ACTIVATIEMARKETEER

Je werkt nu in een sales/marketing-functie in de hotellerie, FMCG of retail (en wilt graag aan bureauzijde werken). Of je werkt bij een minder leuk bureau dan het onze. Herken je jezelf? Dan ben jij misschien wel de vrouw of man die ons team komt versterken! Die de deur uit gaat om met bekende Nederlandse A-merken te overleggen over hun activaties. Vooral B2C, soms ook B2B, maar altijd draait het om het aanreiken van oplossingen om klanten te werven en klanten te behouden. Kijk maar eens naar ons overzicht met acties en met programma’s. Lijkt het je te gek om dergelijke merken voor ons bureau te werven en de relaties daarna verder uit te bouwen? Wacht dan niet langer en reageer (zie onder).


ACTIVATIEMARKETEER

Je hebt relevante ervaring als marketeer of accountmanager, woont in de regio Haarlem-Amsterdam-Leiden en hebt ervoor gekozen parttime te werken. Ben jij dit? En zoek je een uitdagende baan voor minimaal 20-24 uur per week? Een baan waarin je een aantal van onze klanten adviseert, activatiecampagnes voorstelt en meehelpt ontwikkelen. Je hebt minimaal HBO werkniveau, bent zelfstandig, in bezit eigen auto, digitaal aangesloten en flexibel.


Interesse? Stuur je CV met motivatie naar Marieke Meuwese, marieke@activatiemarketing.nl


JONG TALENT PROGRAMMA (STAGES)

Stagiaires en afstudeerders opgelet. Wil je ervaren hoe het is binnen het grootste activatiemarketing bureau van Nederland? Neem dan contact op, dan bespreken we of je in aanmerking komt voor een stageplek en daardoor deel gaat nemen aan ons Jong Talent Programma. We hebben vanaf september 2017 ruimte binnen twee teams.

Team Actiemarketing: mooie plek voor studenten HBO Commerciële Economie, Leisure Management, Small Business & Retail of vergelijkbaar. Commerciële ervaring (bijbaan, horeca, telemarketing) is een pré! Het betreft een meeloopstage, waarin je ook actief meewerkt aan de realisatie van activaties op de winkelvloer voor bekende merken zoals L’Oréal, Conimex, Calvé, Smint en vele, vele anderen.

Team Loyalty: hier leer je hoe je merken en consumenten écht verbindt. Wat is er nodig om te zorgen dat consumenten klant blijven, lid blijven, vrijwilliger blijven. We ontwikkelen programma’s voor onder meer omroepen zoals KRO en NCRV en Goede Doelen zoals UNICEF en De Zonnebloem. Het is een meeloopstage met de actiemarketeers in het team.

Meer weten? Neem dan contact op met Pim Molenaar via pim@activatiemarketing.nl of bel hem even.